EDITORIAL

Pre… electorale

Articolul a fost postat la 29 Apr 2024

Cum, necum, PNL și PSD vor merge la București separat în bătălia pentru fotoliul de primar general. După scoaterea în decor a doctorului Cătălin Cîrstoiu, cel desemnat inițial drept candidat comun al PSD&PNL. Sebastian Burduja este liberalul pus de partid să dea examen în fața bucureștenilor. Bine, de precizat că acesta își și dorea asta. Cam la fel ca Găbița Firea.

Concret, iată postarea lui Nicolae Ciucă: „Pe 9 iunie, alegerea din Capitală este între trecut și viitor.

Bucureștenii nu mai trebuie să caute „răul cel mic” pe buletinul de vot. Acum pot alege un primar general care aduce schimbarea în bine: Sebastian Burduja, un om politic al noii generații care a dovedit, în activitatea sa de ministru, că este orientat spre rezultate. El propune „Planul pentru București” - o viziune de dezvoltare și soluții la problemele orașului.

Sebastian Burduja este adevăratul candidat al dreptei în București. Are în spate o echipă puternică și va beneficia de tot sprijinul Partidului Național Liberal. Un vot pentru candidatul PNL este un vot pentru un București al viitorului, cu o administrație performantă care respectă cetățenii”.

Nu știm dacă Nicolae Ciucă l-a vrut pe Burduja candidat la București. Dar nu mereu e cum dorim…

Ionuț Catrina

Acasa Recente Radio Emisiuni