ACTUALITATE

ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE, PE RAZA ORAȘULUI BREZOI

Articolul a fost postat la 21 Oct 2024

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Brezoi și a secțiilor arondate au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Activitățile s-au desfășurat pe raza orașului Brezoi și a localității Câineni, în intervalul 20:30 - 01:30, acționându-se pentru prevenirea și combaterea faptelor săvârșite cu violență, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii și a celor care nu respectă prevederile legale și prevenirea și combaterea faptelor săvârșite pe linie rutieră, cu accent pe depistarea persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Acțiunea a  beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

În acest context, au legitimat peste 240 de persoane și au controlat 119 autovehicule, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

Tot în cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au confiscat suma de aproximativ 1.700 de lei în conformitate cu prevederile O.G. 28/1999R privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, au fost ridicate un set de plăcuțe și un certificat de înmatriculare conform prevederilor legale.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru creșterea gradului de siguranţă publică și descurajarea activităților infracționale.

Acasa Recente Radio Emisiuni