EVENIMENTE

Accident rutier în afara comunei Brâncoveni

Articolul a fost postat la 24 Jul 2024

La data de 23 iulie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în afara comunei Brâncoveni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar femeia nu a putut fi testată la fața locului, urmând să îi fie prelevate mostre biologice de sânge la unitatea medicală.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, trabsnute IPJ Olt.

Acasa Recente Radio Emisiuni