ACTUALITATE

Verișorul Raisei, principalul suspect în cazul crimei din Breasta

Articolul a fost postat la 30 May 2024

Un adolescent în vârstă de 15 ani, verişor al Raisei, fetița găsită moartă pe un câmp din comuna Breasta, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Potrivit anchetatorilor, pe hainele suspectului a fost găsit sângele victimei.

Raisa, o fetiţă de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, Dolj, a dispărut luni de acasă. A fost găsită în cursul zilei de marți, moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor. Anchetatorii sunt de părere că băiatul ar fi dus cadavrul în locul în care a fost depistat.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor după ce necropsia a arătat că fata a suferit o moarte violentă. Fetiţa de 2 ani şi 5 luni a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, decesul fiind provocat de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare.

În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, în vârstă de 15 ani, a fost persoana care a produs leziunile de violenţă.

Acasa Recente Radio Emisiuni