CULTURA

Tabăra de creație artistică „Iosif Keber – ARTE-LIT” 2024

Articolul a fost postat la 23 Jul 2024

Biblioteca Județeană ”Christian Tell” în colaborare cu Consiliul Județean Gorj, Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxă, domeniul Arte Vizuale, Specializarea Arte Plastice – Pictură și Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte și Design, anunță desfășurarea Taberei de creație artistică „Iosif Keber – ARTE-LIT” 2024.


Această inițiativă reprezintă o oportunitate ideală pentru studenții specializați în arte vizuale și plastice de a explora și de a se dezvolta în domeniul lor, susținuți fiind de un mediu inspirațional și resurse valoroase.
Programul taberei este conceput pentru a maximiza potențialul creativ al fiecărui participant prin ateliere de lucru, sesiuni de criticii, expoziții și prezentări. Desfășurată în pitorescul cadru al Băii de Fier, tabăra folosește acest peisaj plin de istorie ca o sursă de inspirație pentru participanți. Locul este ales nu numai pentru frumusețea sa naturală, dar și pentru semnificația istorică, fiind un loc unde natura se întâlnește cu cultura, oferind astfel un mediu perfect pentru creativitate și explorare artistică.

Acasa Recente Radio Emisiuni