POLITICĂ

Propunerea PNL pentru Târgu Jiu

Articolul a fost postat la 28 May 2024

Iulian Vasile Popescu este candidatul Partidului Național Liberal pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, Târgu Jiu.

Deși la o vârstă încă fragedă pentru scena politică (unde se socotește că ai experiență pe la 50 de ani, dacă întrebăm "dinozaurii" postdecembriști), Iulian Vasile Popescu beneficiază totuși de experiența unor poziții în administrația publică centrală (ministere, guvern etc.), inclusiv la nivel local, unde a reprezentat Instituția Prefectului Județului Gorj, îndeplinind funcția aferentă - fiind reprezentant al guvernului în teritoriu.

Așadar, Iulian Vasile Popescu trebuie să aibă o deja suficientă experiență pe linie administrativă, care să-l aducă în poziția de a pricepe dedesubturile și hățișurile specifice administrației locale.

În bătălia pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, de partea candidatului Partidului Național Liberal, Iulian Vasile Popescu, are de partea sa elanul tineresc și spiritul vivace al tinereții. Un tânăr trebuie să vadă altfel lucrurile, având o viziune specifică vârstei.

Rămâne ca pe 9 iunie, în ziua votului, târgujienii să decidă în consecință, dacă au fost convinși de acest candidat.

Ionuț Catrina

Acasa Recente Radio Emisiuni