SPORT

Maratonul de baschet se întoarce la Târgu Jiu. Înscrierile se fac până pe 14 iunie

Articolul a fost postat la 11 Jun 2024

Luna iulie programează un nou eveniment pentru iubitorii de baschet. Maratonul de 24 H se întoarce în orașul lui Brâncuși pentru ediția a doua. Evenimentul va avea loc la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” în perioada 6-7 iulie 2024. Organizator este Adrian Roșu, antrenor la CSM Târgu Jiu.

Competiția se desfășoară timp de 24 de ore, fără întrerupere, oferind astfel oportunitatea pentru numeroase echipe să se bucure de această confruntare în încercarea de a câștiga Cupa Maratonului.Adrian Roșu a luat parte la ultimele șapte evenimente de profil și anul acesta a organizat Maratonul de baschet și la Miercurea Ciuc. Nouă formații au participat la Târgu Jiu în 2023, și acum organizatorii așteaptă chiar mai mulți pasionați de baschet, inclusiv fete. Invitații au fost trimise și în afara județului, iar termenul de înscriere a fost prelungit până pe 14 iunie.

“Anul acesta, mi-am propus să-l fac în minimum două locații. Să duc maratonul acasă, adică în Miercurea Ciuc, eveniment pe care l-am organizat în 4-5 mai, de Paștele ortodox și unde am avut 18 echipe, 12 de băieți și 6 de fete, iar acum, pe 6-7 iulie, urmează să-l organizez și în Târgu-Jiu, din nou în curtea Colegiului “Tudor Vladimirescu”. Îmi doresc să fie mult mai multă lume prezentă la acest eveniment decât anul trecut, inclusiv decât echipele care au fost la Miercurea Ciuc. Am trimis invitații spre București, Craiova, Drobeta Turnu Severin și Motru, și mi-aș dori ca să vină măcar o echipă din fiecare loc în care am trimis o invitație. În același timp, vreau să menționez că anul trecut a fost un eveniment doar cu băieți. Mi-ar plăcea ca și fetele să se ambiționeze și să participe. În cazul în care facem măcar două sau trei echipe de fete, să poată juca între ele, și să participe pe toată durata evenimentului”, a declarat Adrian Roșu.Înscrierile se pot face accesând următorul link, care conține și regulamentul specific: https://adrianrosu.ro/maratonul-de-baschet-24h-editia-ii-2/.Cătălin Pasăre

Acasa Recente Radio Emisiuni