SPORT

CSM, fără greșeală. Echipa din Târgu Jiu, lider solitar la Liga 4

Articolul a fost postat la 19 Oct 2024

CSM Târgu Jiu a obținut o victorie anticipată pe terenul echipei Petrolul Bustuchin, într-un meci contând pentru etapa a noua din campionatul județean de fotbal. Elevii lui Mario Găman s-au impus cu 3-0 (2-0) după un joc controlat în totalitate.

Marian Habet a transformat în minutul 10 un penalti scos de Albert Filip, iar oaspeții și-au mărit avantajul în minutul 26, când Albert Cărămidaru a luat o acțiune pe cont propriu și a înscris la colțul scurt. Habet și-a încununat evoluția bună de sâmbătă cu o “dublă”. Servit de Bebeto Lupuleț, mijlocașul echipei din municipiu “a înschis” tabela în minutul 85. A fost o etapă perfectă pentru CSM Târgu Jiu. Trupa lui Mario Găman are nouă victorii din nouă și a rămas lider solitar în Liga 4. Cealaltă echipă cu bilanț perfect după opt runde, CSC Negomir, a fost învinsă pe terenul Unirii Țânțăreni, scor 3-1.

”O victorie meritată, pe un teren impecabil. Vreau să-i felicit pe băieți pentru prestația de astăzi. Am avut o primă repriză excelentă din toate punctele de vedere, iar în repriza a doua ne-am relaxat puțin, dar per total suntem mulțumiți de ceea ce am arătat astăzi”, a declarat antrenorul Mario Găman la finalul confruntării.

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Albert Cărămidaru(min 71. Mario Țambu), Albert Filip(min 85. Dragoș Blaj), Ovidiu Rasoveanu(min. 71 Antonio Surcel), Adelin Pîrcălabu-cpt.(min. 79 Robert Ciocea) – Bebeto Lupuleț(min.85 Mihnea Tutunaru). Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță,  Eduard Trăistaru, Tudor Pătrășcoiu, Mihai Miculicean. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Miercuri, 23 octombrie, în etapa a 10-a, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu cu AS 7 Noiembrie Costești. Partida începe la ora 18.30.

Cătălin Pasăre

Acasa Recente Radio Emisiuni