SPORT

Craiova arată rău. Gâlcă a găsit noi scuze

Articolul a fost postat la 21 Oct 2024

Universitatea Craiova a evoluat mult sub așteptări în partida cu FC Botoșani, și a terminat la egalitate, 0-0, meciul din etapa a 13-a a Superligii.


Trupa lui Costel Gâlcă a avut două ocazii mari în prima repriză, dar Mitriță (29) și Lukic (44) nu au putut înscrie din poziții ideale. La poarta cealaltă, Laurențiu Popescu a avut din nou intervenții providențiale. Goalkeeperul “juveților” a respins în bară mingea lui Florescu și l-a anihilat pe Ongenda din situație de unu la unu.

Gazdele au căzut din punct de vedere fizic în partea secundă, iar schimbările făcute s-au dovedit neinspirate. Deși a fost extrem de apatic, Mitriță și-a creat singura oportunitate de a marca a reprizei, dar șutul său pe colțul scurt a fost scos de Anestis. Zece mii de oameni și-au huiduit favoriții la final de meci.
Constantin Gâlcă a declarat că echipa sa trebuia să fie mai pragmatică, și că se va descurca mai bine cu adversari care se deschid.


Principalul trupei din Bănie a exclus oboseala și a spus că jucătorii săi s-au pregătit exemplar.
Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova.

Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova


“U” Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badlj, Bancu – Oshima (’60, Cicâldău), Screciu – Baiaram (’70, Bană), Mitriţă, Mora (’60, Houri) – Lukic (’70, Ivan). Antrenor: Costel Gâlcă.
FC Botoşani: Anestis – Adams, Miron, Sadiku, Pavlovic – Florescu (’82, Diez), Da Silva (’82, Gabriel), Petro – Ongenda (’82, Matricardi), Chică Roşă, Bodişteanu (’80, Mitrov). Antrenor: Liviu Ciobotariu.


În etapa viitoare, Universitatea Craiova va juca pe terenul Farului Constanţa (28 octombrie, ora 21.00).

Cătălin Pasăre

Acasa Recente Radio Emisiuni