CULTURA

Atelierul de Public Speaking – Să știi să spui despre…ce știi!

Articolul a fost postat la 09 Sep 2024

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în parteneriat cu Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” a desfășurat astăzi, 9 septembrie 2024, ora 11.00    atelierul de Public Speaking – Să știi să spui despre…ce știi!.

Ne-am distrat învățând cum să vorbim în fața altora fără emoții! Am explorat trucuri de vorbit în public prin jocuri, am desfășurat activități interactive și exerciții de imaginație. Am creat povești captivante și am învățat cum să le prezentăm cu entuziasm!

Ne-am pregătit să învățăm cum să spunem ce gândim, să ascultăm și să impresionăm audiența!

Acest atelier, desfășurat de biblioteca noastră în colaborare cu doamna prof. înv. primar Mihaela Gheorghiu, de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” a fost dedicat copiilor curioși, entuziaști și dornici să învețe cum să vorbească în public fără frică. Lăsând imaginația să zboare și transformând ideile în prezentări pline de energie, am râs și am descoperit că vorbitul în public nu este atât de greu dacă învățăm să ne stăpânim emoțiile!

        „Atelierul Să știi să spui despre…ce știi! s-a născut din dorința de a-i ajuta pe copii să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile.

Nu este niciodată prea devreme să începi să îi înveți pe copii lucruri care îi vor ajuta mai târziu în viață. Pentru că foarte des ne întâlnim cu situații în care trebuie să vorbim în fața celorlați: la școală, la examene, la un interviu, m-am gândit: Cum ar fi dacă am începe noul an școlar cu o astfel de provocare?

Întotdeauna am găsit la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman oameni de la care ne putem inspira și care au idei frumoase de dat mai departe copiilor. Rezultatul? O activitate plină de sens, distractivă, în care copiii și-au descoperit, prin joacă, niște calități extraordinare. Le mulțumim că au fost alături de noi în acest început plin de emoții și entuziasm!” a declarat doamna prof. înv. primar Mihaela Gheorghiu, de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica”.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Acasa Recente Radio Emisiuni