EDITORIAL

La campanie, birjar, la campanie!

Articolul a fost postat la 13 Aug 2024

Nicolae Ciucă e și el, zilele astea, în pline focuri (nu pe front, deși a fost ostaș în slujba țării!) pentru prezidențiale. Simte nevoia să informeze, să facă sumar/bilanț etc., că tot trecu olimpiada…


Iată încă o dovadă: "România a obținut, aseară, încă o medalie olimpică, ajungând acum la un total de opt: trei de aur, patru de argint și una de bronz. Felicitări Mihaelei Cambei, care a cucerit argintul la haltere (categoria 49 kg) după o performanță remarcabilă, fiind prima halterofilă care a adus României o medalie.

Am fost întrebat ce am făcut pentru sportivii români. Ca premier, am majorat cu 50% premiile pentru medaliații internaționali (modificând valorile din anexa Hotărârii de Guvern 1447/2007) și m-am consultat permanent cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru a lua cele mai eficiente măsuri.


Guvernul pe care l-am condus a lansat o strategie națională pentru sport, care trebuie însă continuu actualizată, optimizată și aplicată. Construirea multor baze de antrenament a fost începută, de asemenea, în timpul mandatului meu de prim-ministru."

Ionuț Catrina


P.S.: De când și-a scris el sumarul, România a mai luat ceva medalii totuși…

Acasa Recente Radio Emisiuni