Continuă montarea stațiilor destinate transportului public din Târgu-Jiu

0
57
Reclame

Continuă montarea noilor stații de asteptare inteligente pentru transportul public din municipiul Târgu Jiu. În total, vor fi instalate de 47 de astfel de stații.

Reclame

Prima stație a fost montată în zona LPS, iar, ieri, au mai fost amplasate două în zona Gârdu. Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, noile stații vor fi instalate în toate zonele orașului, pe principalele artere rutiere. Stațiile vor fi echipate cu ecrane, prin care călătorii vor afla în timp real informații privind traseele mijloacelor de transport în comun și timpul de sosire. Investiția este realizată printr-un proiect cu finanțare europeană.

“Continuăm montarea celor 47 de stații destinate transportului în comun din Târgu Jiu. Am ajuns astăzi în zona Gârdu, acolo unde au fost amplasate două dintre ele. Acestea au fost achiziționate prin proiectul INFOTRAFIC, pentru care am obținut finanțare europeană și care face parte din seria de proiecte destinate modernizării transportului în comun din municipiul nostru. Așa cum am mai precizat, toate stațiile vor fi echipate cu panouri de informare a călătorilor privind timpul de așteptare și liniile disponibile în stația respectivă, dar și camere video de supraveghere cu rol de creștere a siguranței călătorilor și echipamentelor”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.