Salvatorii montani din Gorj, la Paris

0
91
Reclame

Prima ediție a Congresului Mondial al Salvatorilor cu Drone se desfășoară, în aceste zile, la Paris. Reprezentanți ai asociațiilor de salvare din peste 60 de țări sunt prezenți la acest eveniment pentru a lua contact cu ultimele studii și cercetări în acest nou domeniu al salvării. Delegația Salvamont România este alcătuită din reprezentanți ai serviciilor Salvamont din Gorj, Brașov, Harghita și Prahova. Prezentarea „Dronele – noi perspective în salvarea montană” este realizată și va fi susținută de către președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu.

Reclame

Sabin Cornoiu, președinte Salvamont România

Totodată, congresul reprezintă o oportunitate pentru salvamontiștii români de a realiza schimburi de informații și experiență, realizându-se astfel un sistem cât mai performant de salvare, care, pe lângă reușita intervenției, să ofere siguranță maximă atât pentru victimă, cât și pentru salvator.

Sabin Cornoiu, președinte Salvamont România

Salvamont România este singura structura de salvare din România membră cu drepturi depline în cele trei mari organizații de salvare: Comitetul Internațional de Salvare montană, Federația Internațională a Patrulelor de Schi și Organizația Internațională a salvatorilor cu drone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.