Înfrângere greu de digerat pentru Viitorul! Jucătorii, abandonați la Filiași după meciul de Cupă

0
914

Duelul din Cupa României dintre CSO Filiași și Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat cu victoria doljenilor. Elevii lui Mario Găman au întors scorul în partea a doua a meciului și au posibilitatea să evolueze în turul următor împotriva unei echipe de Liga 1.
Viitorul a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Pentru echipa lui Cristian Lupuț au marcat Dodoi (’24) și Vulpe (`28). Totuși, în turul patru va evolua CSO Filiași, grație celor trei goluri marcate în repriza secundă. Fotescu a dat semnalul revenirii în minutul 48, iar Calu a egalat în minutul 79. Cireașa de pe tort a fost pusă de Dina, în minutul 90. Jucătorul gazdelor a transformat un penalty provocat de Doumbia. Antrenorul gorjean al oaspeților, Mario Găman, a dezvăluit ce le-a spus la pauză jucătorilor.
Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Tehnicianul doljenilor vrea un adversar cât mai puternic în turul următor.
Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Amărăciunea înfrângerii a fost dublată de gestul greu de anticipat făcut de conducerea Viitorului. Potrivit mai multor surse, șoferul autocarului a primit ordin să plece de la stadion, iar fotbaliștii s-au întors acasă prin diferite mijloace. Unii și-au chemat prietenii de la Târgu Jiu, alții au beneficiat de mașini împrumutate de oficialii grupării din Filiași, iar unii s-au întors în oraș cu trenul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.