Pandurii și-a făcut norma și la Chiajna

0
243

Pandurii Târgu Jiu nu-și revine din pumni. După două înfrângeri consecutive, gorjenii au fost depășiți fără drept de apel și la Chiajna, unde Concordia le-a administrat o nouă umilință băieților lui Călin Cojocaru.
Ilfovenii s-au impus cu 4-0, într-un meci în care vizitatorii nu au contat. Fostul golgheter al Ligii 1, Azdren Llullaku a deschis scorul după o jumătate de oră. Până la pauză, gazdele și-au dublat avantajul. Sergiu Arnăutu a fructificat o centrare a lui Diogo Rosado (37). Distanța dintre cele două echipe a continuat să se mărească în a doua repriză.
Arnăutu a transformat un penalty, ușor acordat, în minutul 59, iar Bogdan Vișan, jucător care a trecut și pe la Pandurii, a stabilit scorul final după un corner (72).
În ciuda startului de campionat mult sub așteptări, antrenorul Călin Cojocaru nu renunță la luptă. Timișoreanul nu vrea să plece de la Pandurii și spune că atunci când problemele administrative se vor rezolva, echipa nu va avea dificultăți să rămână în liga secundă.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Cojocaru spune că situația se va stabiliza în următoarele etape, dar și că Pandurii mai are nevoie de jucători.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

După trei runde scurse din actualul sezon, Pandurii ocupă ultimul loc, fără niciun punct și cu -10 în dreptul golaverajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.