Cabinete medicale moderne în comuna Peştişani

0
310
Reclame

Serviciile medicale la cele mai inalte standarde sunt intalnite nu doar la oras, ci si in mediul rural. Cabinetele din comuna gorjeana Pestisani au fost modernizate si sunt dotate cu aparatura moderna. Cetatenii pot beneficia acum de consulturi si tratamente, dar si interventii stomatologice de calitate si in cele mai bune conditii.
Cele două cabinete, pentru medicină de familie şi cel de stomatologie, funcţionează în cadrul Liceului Tehnologic “Constantin Brancuşi” din centrul localităţii Peştişani şi au fost dotate cu aparatură nouă. Serviciile medicale sunt gratuite pentru toţi copiii cu vârsta de până la 18 ani.
Imagini de la 13 până la 24
Cosmin Pigui, primar Peştişani

O policlinică ultramodernă se construieşte în localitate. Cetăţenii cu anumite afecţiuni nu vor mai trebui să meargă la Târgu Jiu sau în alte localităţi pentru a se trata. Primarul Cosmin Pigui speră ca obiectivul să fie finalizat mai devreme de termen.
Cosmin Pigui, primar Pestisani

Valoarea investiţiilor pentru cabinetele medicale este de 170.000 lei din buget local, iar pentru dispensar este de 5,4 mil. lei cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Reclame

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.