Friday, April 12, 2024
HomePOLITICĂCandidatul PNL la Primăria din Săcelu: “Nu prea mai am dosar!”

Candidatul PNL la Primăria din Săcelu: “Nu prea mai am dosar!”

PNL Gorj merge la alegerile locale din comuna Săcelu pe mâna unui personaj controversat. Este vorba despre actualul primar în funcție, Gheorghe Dumitrelea.


El este cercetat pentru că a condus un autoturism, deși avea permisul suspendat. Presupusa infracțiune a avut loc în luna februarie a anului trecut, însă cauza nu a fost soluționată nici până în prezent. Întrebat despre acest dosar, Dumitrelea s-a transpus, pentru moment, în prim-procuror, dându-și rezoluția singur. El susține că acel dosar „nu prea mai există”. Ba mai mult decât atât, acesta aduce o acuză indirectă Poliției Rutiere, spunând că ar fi vorba despre o neglijență în serviciu.

Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei Săcelu


Ba chiar primarul susține că Poliția are bază de date diferită de la echipaj la echipaj, mergând pe raționamentul dumnealui că primăriile au legislație diferită de la comună la comună sau de la oraș la oraș.

Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei Săcelu


Tot de numele primarului Dumitrelea se leagă și alte controverse. Acesta ar fi pus un angajat, ce lucra la în aparatul administrativ de peste două decenii, să-și desfășoare activitatea pe holul instituţiei, în frig. Supărarea primarului ar fi venit de la faptul că angajatul era unul dintre susținătorii lui Florin Jurebie, fostul primar al comunei Săcelu. Și această acuzație a fost negată de Gheorghe Dumitrelea, cel care crede că are prima șansă în câștigarea alegerilor locale din 9 iunie.

Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei Săcelu


Și PSD Gorj și-a ales candidatul pentru Primăria Săcelu. Ileana Loredana Dănășel îi va reprezenta pe social-democrați la alegerile din iunie.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments