Saturday, April 13, 2024
HomeACTUALITATECorvinul a scos-o pe CFR din Cupă. Gorjeanul Pîrvulescu a dat un...

Corvinul a scos-o pe CFR din Cupă. Gorjeanul Pîrvulescu a dat un supergol

Competiția surprizelor a furnizat încă un șoc. Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a eliminat-o pe fosta campioană CFR Cluj.

Patru goluri au dat băieții lui Florin Maxim, care au profitat din plin de eliminarea lui  Panagiotis Tachtsidis. Mijlocașul grec a văzut direct catonașul roșu în minutul 11, pentru o lovitură cu cotul. Cea mai frumoasă reușită a serii a purtat semnătura unui gorjean. Nicolae Pîrvulescu (67) a dat un gol în vinclu, de la 25 de metri.

Viorel Lică (43), Marius Coman (50) și Ionuţ Pop (85)au mai marcat pentru hunedoreni. Antrenorul Corvinului a vorbit despre performanța reușită de  formația sa.

”Ne-am motivat la maximum pentru acest meci. E un meci pe care îl ai o dată in viață. Un duel cu una dintre cele mai bune echipe din România. Faptul că am întâlnit CFR Cluj ne-a motivat extrem de mult.Nu avem de ce să nu visăm la trofeu. Am făcut un sezon bun, avem un parcurs ascendent de la Liga 3 la Liga 2, unde și acolo ne descurcăm bine. Sunt bucuros că am marcat și că am parte de sprijinul staff-ului și al celorlalți jucători”, a declarat Nicolae Pîrvulescu după meciul Corvinul – CFR.

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara

Corvinul va întâlni în semifinale câștigătoarea meciului FCU Craiova – FC Voluntari.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments