Saturday, April 13, 2024
HomeACTUALITATEÎnfrângeri pe linie pentru Viitorul

Înfrângeri pe linie pentru Viitorul

Viitorul Târgu-Jiu a oferit o nouă mostră de neputință în prima etapă din play-out. Gorjenii își continuă anul de coșmar și în a doua fază a campionatului.

Elevii lui Călin Cojocaru au fost învinși de Steaua, 0-2, după un meci pe care formația militară l-a controlat. Stephan Drăghici a deschis scorul pe fondul presiunii bucureștenilor, în minutul 16, după un șut plasat din interiorul careului.Oaspeții au lovit și în debutul părții secunde, prin golgheterul Chipirliu, care a pus latul la centrarea perfectă a lui Adi Ilie.

Conduși, gorjenii au arătat ca o echipă confuză, fără perspective, iar singurul șut pe poartă din partea secundă a venit după minutul 80. Doar rezultatele etapei au ajutat echipa lui Călin Cojocaru să rămână la 7 puncte de locurile retrogradabile. Antrenorul timișorean știe că nu e suficient.

Călin Cojocaru, antrenor Viitorul Târgu Jiu

Progresul Spartac este următoarea adversară a Viitorului în Liga 2. Meciul cu codașa seriei va avea loc în deplasare.

Viitorul Pandurii: Lupescu – R. Cojocaru (Ed. Croitoru 46′), Bîrzu (Moisie 84′), Dav. Savu, Tiihonen, Brînzan (cpt.), Godja, Andreaș (Dr. Popa 79′), Gîrbiță, Alb. Voinea, Nikpalj. Rezerve: Rob. Geantă, Krupenschi – Lupulescu, Nic. Geană, Acolatse, Toure. Antrenor: Călin Cojocaru

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments