Saturday, April 13, 2024
HomePOLITICĂȘi primarul Scorniceștiului a abandonat PNL Olt. PSD: „A luat decizia fermă...

Și primarul Scorniceștiului a abandonat PNL Olt. PSD: „A luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii”

Primarul PNL al orașului Scornicești a trecut în barca PSD Olt, fiind doar ultimul dintr-o lungă listă de membri PNL care au părăsit în ultimele luni organizația liberală olteană.

Anunțul „recrutării” lui Daniel Tudor l-a făcut PSD Olt pe Facebook. „Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL Olt
Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.
În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului”, au scris social-democrații.

Daniel Tudor va fi candidatul PSD la Scornicești, iar persoana desemnată anterior de PSD pentru această candidatură va face parte din echipa primarului, au mai transmis reprezentanții PSD Olt. „Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității.

În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului. Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”, au mai scris social-democrații pe Facebook. 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments