Saturday, April 13, 2024
HomeACTUALITATEFilială a Academiei Române de Baschet la Târgu Jiu. Alionescu, directorul Sucursalei...

Filială a Academiei Române de Baschet la Târgu Jiu. Alionescu, directorul Sucursalei regionale

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a fost gazda adunării generale regionale a Federației Române de Baschet. Președintele forului autohton, Carmen Tocală, a fost însoțită la Gorj de secretarul general adjunct Marius Toma, coordonator al proiectului de regionalizare, și de antrenorul federal Claudiu Fometescu.

La Târgu-Jiu va fi înființată o filială a Academiei Române de Baschet. Autoritățile locale și județene și-au exprimat sprijinul și pentru funcționarea sucursalei regionale. La adunare au fost prezenți reprezentanți ai asociațiilor județene de baschet, precum și reprezentanți ai cluburilor din regiune.

Federația Română de Baschet își propune realizarea unei reforme administrative, prin descentralizarea și regionalizarea activității. Carmen Tocală a dezvăluit de ce a ales municipiul Târgu-Jiu.

Carmen Tocală, președinte FR Baschet

Gorjeanul Claudiu Fometescu este de părere că municipiul nostru dispune de un mediu propice dezvoltării baschetbalistice.

Claudiu Fometescu, antrenor federal

Directorul tehnic de la CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a fost numit directorul Sucursalei regionale 2 a FR Baschet. Oficialul gorjean crede în această strategie și spune că este o onoare pentru entitatea sportivă să facă parte din acest proiect.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments