Saturday, April 13, 2024
HomeACTUALITATEGorjencele, peste doljence. Succes prețios pentru CSM

Gorjencele, peste doljence. Succes prețios pentru CSM

CSM Târgu Jiu a reușit o victorie foarte importantă pe teren propriu în runda a 19-a a Ligii Florilor. După un meci extrem de echilibrat, gorjencele s-au impus meritat, 31-28 (17-17) în fața echipei SCM U Craiova.

Trupa lui Liviu Andrieș a lăsat în spate meciurile mai puțin reușite de pe teren propriu și pare din nou echipa redutabilă “acasă” din sezonul precedent. Un implant reușit este Gilda Simao Paulo, angoleza care a dat 6 goluri în acest meci. Același număr de reușite l-a avut Andreea Chiricuță, cu procentaj 100%. Ana Ciolan a fost cea mai bună marcatoare de la CSM, cu 7 goluri.

“Cred că s-a simțit acest lucru, importanța acestui joc. Atât fetele au trăit la cote maxime, cât și publicul care le-a susținut. Le mulțumim pe această cale că au fost alături de noi. Într-adevăr e o victorie mare, o victorie care ne dă moral pentru ceea ce urmează. Mai avem trei finale pe teren propriu pentru campionat și sper eu ca acest lucru să se concretizeze, iar la final să ne bucurăm și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în Liga Florilor. E clar că încă există această barieră a comunicării, pentru că ea (n.r. ­- Gilda Simao Paulo) vorbește doar portugheza, dar cu timpul va reuși să înțeleagă ceea ce ne dorim noi de la ea. Are calitate și va aduce plusvaloare. Face parte din această echipă și e clar că va primi minute. Toate fetele care au jucat astăzi au făcut-o la un nivel destul de ridicat. Am încercat să rotim linia de 9 metri, să le dăm minute tuturor, ca să fie cât mai proaspete pentru pentru acest final de joc”, a concluzionat antrenorul Liviu Andrieș

“Am avut mari emoții. Ne așteptam la un meci foarte greu, pentru că echipa din Craiova a venit astăzi în efectiv complet, pentru că, până acum, a lipsit principala lor marcatoare și ne-a fost puțin teamă de acest lucru. Victoria este foarte importantă pentru noi în vederea îndeplinirii obiectivului în acest sezon. Am avut suișuri și coborâșuri, am avut și meciuri mai puțin bune, dar cred că e normal. Eu zic că suntem pe drumul cel bun acum și mai avem încă trei finale pe teren propriu. Diferența s-a făcut prin determinarea pe care am avut-o, dorința, pentru că sunt foarte multe calcule, la subsolul clasamentului. Depinde doar de noi și orice punct contează. Mulțumim publicului că a fost alături de noi ca de fiecare dată și îi așteptăm în continuare să ne susțină”,a spus Andreea Chiricuță.

A fost a șaptea victorie pentru echipa din Târgu Jiu în campionat, care are 21 de puncte acum și a urcat pe locul 9.

Cătălin Pasăre

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments