Friday, April 12, 2024
HomeSPORTOltenii au adus victoria Universității

Oltenii au adus victoria Universității

Derbiul din Bănie s-a încheiat cu succesul Universității Craiova. “Juveții” s-au impus cu 2-1, duminică seară, după ce au fost conduși la pauză.

Nicolo Napoli putea reveni cu o victorie la FCU. Echipa sa a fost mai dinamică în prima repriză și a marcat în minutele de prelungire. Chițu a speculat o greșeală mare de apărare a defensivei oaspeților, după ce Bauza a înșirat trei jucători.  Gazdele au căzut fizic în partea a doua a meciului, iar Ivaylo Petev a mutat inspirat.  Universitatea a dominat finalul de joc și a marcat de două ori. Mai întâi, Mitriță l-a executat pe Popa cu un lob superb. Baiaram a înscris din nou contra celeilalte formații din Bănie. Reușita decisivă a venit după un corner. Cîmpanu putea face 3-1 la ultima acțiune importantă a meciului, dar nu l-a putut învinge pe portarul advers.

Cele două echipe au acum obiective diferite. CSU Craiova merge în play-off, iar FCU  se va lupta pentru rămânerea în Superligă.

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2 (1-0)

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten (85, Sidibe), Bauza, Bahassa (85, Ibrahim) – A. Chițu. Antrenor: Nicolo Napoli.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu (56, Maldonado), Badelj, N. Bancu (88 Vlădoiu) – Al. Crețu (46, Ivan), Al. Mateiu, Anzor (88, Zajkov) – Baiaram, Markovic (56, Cîmpanu), Al. Mitriță. Antrenor: Ivaylo Petev.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments