Saturday, April 13, 2024
HomeACTUALITATELa Vaideeni vor începe lucrările de modernizare a 10 km de drumuri

La Vaideeni vor începe lucrările de modernizare a 10 km de drumuri

Vești bune pentru locuitorii comunei Vaideeni. Primarul Daniel Achim Băluță a semnat contractele de finanțare pentru două proiecte ce vor face diferența în comunitatea sa. Este vorba despre modernizarea drumurilor de interes local.


Primul proiect se referă la modernizarea a șase străzi din localitate, în lungime totală de 5,5 kilometri, pentru care s-a obținut o finanțare de peste 6 milioane de lei. Cel de-al doilea proiect presupune asfaltarea DC 137 şi a drumului sătesc Băluţarilor, care au o lungime totală de 4,5 kilometri. Pentru cele două tronsoane, s-a alocat suma de peste 7 milioane de lei.


“Este o zi importantă atât pentru mine, cât și pentru comunitatea noastră, și vreau să o împărtășesc cu dumneavoastră. Am fost invitat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, unde, în prezența secretarului de stat Marcel-Alexandru Stoica am semnat două proiecte de un interes major pentru localitate: și “Asfaltare DC137 și DS Băluțarilor în comuna Vaideeni, județul Vâlcea”. Aceste proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Sper ca în perioada următoare să vin cu alte vești bune și să continuăm astfel dezvoltarea comunei noastre. Doamne ajută!”, a anunțat primarul comunei Vaideeni, Daniel Achim Băluță.


De menționat este faptul că la Vaideeni, anul acesta, pe lângă reabilitarea drumurilor vor începe și lucrările la rețeaua de gaze naturale.

Alina Dodenciu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments