Friday, April 12, 2024
HomeACTUALITATECraiova a intrat în play-off după un meci spectaculos

Craiova a intrat în play-off după un meci spectaculos

Universitatea Craiova merge în play-off după succesul de pe “Ilie Oană”. Oltenii s-au impus cu 3-2 în fața Petrolului într-un joc care a avut de toate.

Mitriță a fost talismanul “juveților” la Ploiești. I-a dat o pasă ideală lui Markovic care a deschis scorul. Cel din urmă i-a întors serviciul lui Baiaram și Craiova părea că s-a desprins în învingătoare după 40 de minute.  Petrolul a revenit în stil de mare echipă. Huja a marcat după un corner, în prelungirile primei reprize, iar Gicu Grozav a dat un gol spectaculos imediat după pauză.

Mitriță a făcut faza și la a doua reușită a lui Baiaram. Acesta a înscris în minutul 59. Drama a continuat pe stadionul prahovenilor. Andrei Ivan a obținut un penalty, pe care tot el l-a ratat. A urmat apoi eliminarea lui Ndong, care și-a lovit un adversar. Craiova a supraviețuit șarjelor de final și se menține pe locul 4.

Oltenii au acumulat 45 de puncte.

Petrolul: Zima – Papp (’85, Bratu), Meijers, Huja – Dumitriu (’46, Berisha), Jair (’84, Răducan), Diomande, Hanca – Musi (’46, Musi), Irobiso (’71, Jyry), Grozav. Antrenor: Florin Pîrvu.

Craiova: L. Popescu – Capățînă, Screciu, Maldonado, Ndong – Crețu (’90+3, Zajkov), Mateiu, Houri (’63, Anzor) – Baiaram (’70, Danciu), Markovic (’70, Ivan), Mitriță (’71, Cîmpanu). Antrenor: Ivaylo Petev.

Cartonașe galbene: Meijers ’81 / Căpățînă ’65, L. Popescu ’90+6.

Cartonaș roșu: Ndong ’90+9.

Au arbitrat: Ionuț Coza – Vladimir Urzică, Alexandru Vodă; Cristian Moldoveanu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments