Friday, April 12, 2024
HomeACTUALITATEAu suferit cu folos. Craiova a trecut de Voluntari după un joc...

Au suferit cu folos. Craiova a trecut de Voluntari după un joc modest

Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă, dar chinuită, împotriva formației FC Voluntari. Oltenii s-au impus cu 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 27-a a Superligii.

Primul succes de acasă al anului a venit în minutul 84. Maldonado l-a învins pe Collado dintr-o fază fixă, executată de Mitriță. Baiaram deschisese scorul în minutul 7, tot cu o lovitură de cap. Bancu a comis gafa serii. A dat o pasă prea moale, iarLaurențiu Popescu l-a faultat pe Dumiter în careu. Robert Popescu a transformat lovitura de pedeapsă (`54). Tot un penalty a fost acordat pentru ilfoveni în minutul șase al prelungirilor, dar Adrian Cojocaru a fost convins de VAR că Nicolae Carnat a simulat grosolan.

După meci, Ivaylo Petev s-a legat din nou de arbitraj. Antrenorul Craiovei crede că jucătorii săi au probleme cu încrederea.

Ivaylo Petev, Universitatea Craiova

Craiova a urcat pe locul 4, cu 42 de puncte.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpăţînă, Screciu, Badelj (’82, Maldonado), Bancu – Creţu (’75, Blesa), Anzor, Houri – Baiaram, Markovic (’59, Koljic), Mitriţă. Antrenor: Ivaylo Petev.

FC Voluntari: Fernandez Collado – Ricardinho (’73, Cascini), Turda, Matricardi, Aliji – Raţă, Crepulja (’89, D. Florea), A. Ciobanu (’46, Nemec) – Carnat, Dumiter (’79, Paz), R. Popescu. Antrenor: Nicolae Dică.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments