Friday, April 12, 2024
HomeACTUALITATECSM e în sferturile Cupei României. Andrieș: “De ce să nu încercăm...

CSM e în sferturile Cupei României. Andrieș: “De ce să nu încercăm o nouă surpriză?”

CSM Târgu Jiu a reușit calificarea în ultimele opt echipe ale Cupei României la handbal feminin. Gorjencele au trecut fără probleme de divizionara secundă, CSM Bacău, scor 28-36.

A fost un meci la discreția vizitatoarelor, care au intrat la cabine  cu un avantaj de 7 goluri, 9-16.  Liviu Andrieș a rulat tot lotul în meciul de marți. Alb-albastrele nu au avut probleme cu ritmul, deși duminică au jucat la Malaga, în EHF.  Cea mai eficientă jucătoare a oaspetelor a fost Mirabela Coteț, care a izbutit 9 goluri din 10 aruncări. Un meci foarte bun a făcut și portărița Andreea Chetraru, cu 13 intervenții salvatoare și un gol marcat. Principalul de la CSM Târgu Jiu a declarat că echipa sa își propune o nouă surpriză în această competiție. Anul trecut, gorjencele au jucat finala cu CSM București.

Liviu Andrieș, CSM Târgu Jiu

Duminică, de la ora 19.00, are loc ultimul meci european din acest sezon, acasă cu Motherson Mosonmagyarovari.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru 1g și 13 intervenții, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Oana Maria Bucă 2g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 1g, Andreea Mihart 5g, Mirabela Coteț 9g, Ira Zinatullina 4g, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru 4g, Florența Ilie 3g, Iuliia Andriichuk 1g, Ana Cătălina Ciolan 1g, Sabine Klimek 4g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments