Wednesday, February 28, 2024
HomePOLITICĂSe fac și se desfac..

Se fac și se desfac..

Cătălin Drulă, liderul USR, este extrem de optimist că partidul său e ce trebuie pentru România lui 2024. Asta deși prezența USR în actul guvernării nu ne-a demonstrat creșterea calității vieții românilor… În fine, iată ce ne spune acest domn:


„Alianța Dreapta Unită este alianța care va moderniza România și va aduce schimbarea pe care oamenii o merită.


Împreună cu Eugen Tomac, Ludovic Orban și toți colegii noștri din USR, PMP și Forța Dreptei, suntem uniți de un scop comun: să construim o alternativă puternică la guvernarea coruptă PSD-PNL.


Vom oferi o alternativă la hoția PSD și PNL. Astăzi, românii trăiesc mai rău decât trăiau în urmă cu doi ani, atunci când PNL și Klaus Iohannis au adus PSD la guvernare. Trăiesc mai rău pentru că această coaliție a fost interesată doar de privilegii pentru ei, pentru clientela de partid și de pensii speciale.


Vom opri jaful și vom reseta economia. Pentru asta, trebuie să tăiem corupția și să oprim risipa din bani publici. Tăiem taxele și punem banii înapoi în buzunarele oamenilor și ale micilor afaceri care creează locuri de muncă și oportunități pentru români. Suntem singura alianță care poate face asta.


Am demonstrat-o deja la guvernare, o demonstrăm zilnic în orașele conduse de primarii USR, care au adus investiții-record în localitățile lor. La Ministerul Transporturilor, am negociat 7,6 miliarde de euro în cadrul PNRR, cel mai ambițios program de reforme și investiții al României în infrastructura de transport.
Dreapta Unită este astăzi singura alternativă reală la corupția și risipa PSD. Dreapta Unită este alternativa la pesedism. PNL a abandonat acest rol. Au abandonat clasa de mijloc și antreprenorii. PNL este responsabil pentru cea mai mare creștere de taxe din ultimii 15 ani.


Anul acesta, la alegerile pentru Parlamentul European, avem șansa să dăm tonul pentru schimbare, să aducem încrederea de care avem nevoie pentru a recâștiga orașele noastre, pentru a intra în turul 2 la prezidențiale și pentru a reveni la guvernare cu o poziție de forță.


Acesta este angajamentul meu, al nostru. Să schimbăm România în bine, să construim o țară în care munca cinstită este răsplătită, în care regulile sunt pentru toți, în care statul este în serviciul oamenilor, nu al politicienilor și specialilor.
Este angajamentul pentru un viitor mai bun pentru noi toți, pentru băieții mei, pentru România.


Mergem la victorie! #ConstruimRomâniaModernă”

Ionuț Catrina

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments