CSM Târgu Jiu mai așteaptă. Gorjencele nu au câștigat încă pe teren propriu

0
247
Reclame

CSM Târgu Jiu și Gloria Buzău au oferit un duel încins în etapa a cincea a Ligii Florilor. Meciul de la Târgu Jiu s-a terminat cu victoria formației oaspete, 25-28 (13-14).
Din păcate, gorjencele au rămas fără succes pe teren propriu în acest sezon, după o partidă în care publicul și-a făcut datoria, dar gazdele nu au reușit să fie eficiente în momente-cheie, ratând inclusiv trei aruncări de la 7 metri. CSM a avut și neșansă la alte faze, dar, una peste alta, formația din Buzău a fost mai pragmatică și a ieșit, meritat, câștigătoare.
Laura Moldovan a terminat jocul cu 6 goluri. Ana Maria Lopătaru a marcat de 5 ori, iar Angela Pușcaș și Ana Ciolan de câte 4 ori.
“Sunt dezamăgită pentru eșec, dar conștientă că mai avem mult de muncă, atât în apărare, cât și în atac. Pe viitor, cred că o să fie mult mai bine și o să ne sudăm că echipă. Cred că în momentele-cheie, trebuie să învățăm să gestionăm mai bine situația. Trebuie să avem o apărare puternică, indiferent ce se întâmplă, și în atac mai puține ratări și greșeli tehnice. Norocul ți-l mai faci și singur. Am găsit aici o echipă dornică de luptă, sunt sigură că vor veni și rezultatele pe parcurs”, a declarat Ana Maria Lopătaru.

“Fetele au muncit, și-au dorit, s-au bătut împotriva unei echipe puternice, care are talie și forță. Diferența s-a făcut pe ratări. Cred că am ratat 8-10 aruncări din situație unu la unu cu portarul. Într-un asemenea meci strâns, contează. Când trei dintre jucătoarele tale prind o zi mai proastă, este destul de complicat. Maria Gavrilă a fost răcită toată săptămână, de aceea nu a mai apărut în repriza a doua. E clar că pentru noi contează orice jucătoare. Ca bancă tehnică, nu suntem foarte mulțumiți de unde ne aflăm ca echipă, dar am acumulat niște puncte importante. Avem un program greu în tur, trebuie să batem formațiile de valoare apropiată”, a spus antrenorul Liviu Andrieș.
Următorul meci are loc în deplasare, la Craiova.

Reclame

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.