Copiii ajută copiii de 1 iunie, la Băile Govora

0
59

Copiii vor ajuta copiii de 1 iunie, la Băile Govora. Este vorba despre un eveniment deosebit de important realizat de Asociația Cataleya/Yris, în parteneriat cu Primăria Orașului Băile Govora și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului România.

Evenimentele vor avea loc, pe data de 1 iunie, în Parcul Cascadelor din Băile Govora. Ramona Chiriță, directorul Asociației Cataleya/Yris spune că vor avea loc o serie de surprize care îi vor încânta pe cei mici, dar și pe cei mari.
Ramona Chiriță, director Asociatia Cataleya Yris:

O să aibă loc și un atelier de sare. Vor fi prezentate diferite lucrări în sare, având în vedere că zona aceasta, Băile Govora, Băile Olănești sunt renumite pentru resursele bogate de sare. De asemenea, copiii se vor putea bucura și de o muzică bună oferită de mai multe fete talentate.
Ramona Chiriță, director Asociatia Cataleya Yris:

Cei mici vor fi pictați pe față ca personajele lor preferate din diverse desene animate.
Ramona Chiriță, director Asociatia Cataleya Yris:

” Evenimentul caritabil este organizat pentru Maia un înger de 1 an și 4 luni , dar și pentru a celebra copilăria , în Parcul Central al Govorei ( Parcul Cascadelor ) și nu întâmplător am ales acest loc , deoarece o expoziție / licitație de tablour, fotografii , obiecte decorative deosebite, se încadrează perfect în decorul Parcului, lângă Casinou -actualul centru cultural Virginia Andreescu-Haret , o bijuterie arhitecturală .
ASOCIAȚIA CATALEYA / YRIS
CIF : 41243449
IBAN : RO58BTRLRONCRT0500955501
Str. Antim Ivireanul, Nr.28 , Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, România
Email: [email protected]
www.asociatiacataleyayris.ro, Telefon 0753560995, paypal:[email protected]” , transmit organizatorii evenimentului.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.