Ziua Eroilor, sărbătorită cu fast la Turcinești

0
69

Ziua Eroilor a fost sărbătorită cu fast la Turcinești, autoritățile locale organizând evenimente la monumentele eroilor picați la datorie. Alături de localnici și de primarul Dumitru Modrea, la manifestări au participat și autoritățile publice locale și nu numai.
A fost un eveniment deosebit, plin de emoție, iar primarul Dumitru Modrea a ținut să transmită câteva cuvinte privind această zi importantă pentru români. Ziua Eroilor marchează data la care îi comemorăm pe cei căzuţi în războaie, în marile conflagrații mondiale, dar şi pe cei morți în Războiul de Independență. Nu doar militarii sunt comemorați, ci toți reprezentanții structurilor din cadrul sistemului național de apărare, căzuți la datorie pe timpul intervențiilor pentru salvarea semenilor, dar și pentru apărarea idealurilor țării.
Dumitru Modrea, primar Turcinești:

Acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți la manifestare pentru implicarea de care au dat dovadă. La eveniment a participat un număr mare de persoane care au adus în sufletul primarului o deosebită mulțumire și apreciere.
Dumitru Modrea, primar Turcinești:

A fost cântat imnul României și, de asemenea, au avut loc și slujbe de pomenire pentru eroii comunei Turcinești. La monument au fost depuse coroane de flori.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.