S-a deschis clinica din Stejari

0
53

Vești bune pentru locuitorii comunei Stejari. Policlinica Doc Clinic numărul 2, prima policlinică privată care funcționează în comună, și-a deschis porțile. Aici, și-au început activitatea medici noi. Este vorba despre un medic stomatolog și un medic urolog care au început deja să tratateze primii pacienți.

Cetățenii comunei Stejari vor beneficia de servicii de calitate în domeniul stomatologiei și cel al urologiei în cel mai modern dispensar de pe Valea Amaradiei, și asta pentru că Doc Clinic numărul 2 a fost deschisă, pacienții primind aici consultații urologice și stomatologice. Deja, pe scaunul stomatologului, au ajuns și primii pacienți din localitate. Medicul stomatolog, care va avea grijă ca pacienții săi să aibă o dantură sănătoasa, a făcut un apel la părinți să își aducă copiii la cabinet pentru a începe încă de pe acum să se obișnuiască cu viitoarele intervenții dentare.

Cotelin Fride, medic stomatolog

În incinta policlinicii am găsit și o mică pacientă la stomatologie, pe micuța Gabriela. Aceasta a transmis un mesaj celorlalți copii de varsta ei, încurajându-i să meargă la dentist.

Gabriela

Pacienții primesc consultări urologice și li se rezolva problemele stomatologice. Alți medici noi se vor alătura, în viitorul apropiat, echipei de cadre medicale de la Stejari.

Alina Dodenciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.