Dan Vîlceanu: ”Cheltuielile Guvernului sunt nejustificate!”

0
62

”Cheltuielile Guvernului sunt nejustificate”. O spune Dan Vîlceanu, fostul ministru al Finanțelor. Acesta este revoltat de prețurile mărite în ultimul timp și de situația economică cu care se confruntă România.

Dan Vîlceanu, deputatul PNL, consideră că Guvernul și parlamentarii ar trebui să fie mai prudenți atunci când se fac împrumuturi și când au loc cheltuieli nejustificate. Unele dintre cheltuielile fără rost, din punctul său de vedere, vizează majorarea de salarii la anumite categorii de personal.
Dan Vîlceanu, deputat PNL:

În ianuarie 2023 față de ianuarie 2022, mărfurile alimentare sunt mai scumpe cu 22,47%, cele nealimentare cu 11,88%, iar serviciile cu 10,27%. Tocmai de aceea, acesta spune că nu înțelege cum în spațiul public circulă informații că inflația nu va mai crește și se va menține la o cifră unică în trimestrul acestui an.
Dan Vîlceanu, deputat PNL:

Rata anuală a inflației va scădea probabil în trimestrul I 2023 în linie cu cea mai recentă prognoză pe termen mediu, dar va coborî semnificativ mai alert ulterior, ajungând la nivelul de o cifră încă din trimestrul III al anului curent, consideră specialiștii Băncii Naționale.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.