Despre femeie, cântec și iubire la Novaci!

0
101

Despre femeie, cântec și iubire la Novaci! Un spectacol inedit va avea loc la Novaci, dumincă pe 5 martie. Spectacolul va avea loc în ”Piața Novaci” începând cu ora 10:30 și se realizează în colaborare cu Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.

Vor participa și reprezentanții Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

La evenimentul cultural intitulat ”FEMEIA, CÂNTEC ȘI IUBIRE” sunt invitate toate doamnele și domnișoarele din Gorj să se bucure de frumusețea autentică a cântecului popular din diferite zone folclorice ale României. Nelipsit din programul de duminică este tânărul novăcean Călin Cotorcea, un promițător solist la fluier.

Daniela Gapșea, purtător de cuvânt CJCPCT Gorj

”Considerăm că activitatea femeilor din Novaci este foarte importantă și remarcabilă în toate domeniile de activitate, acesta fiind și motivul pentru care dorim să le oferim o zi de neuitat, semn al respectului și aprecierii pe care comunitatea și autoritățile locale o oferă femeilor din orașul nostru. Pentru bucuria sufletului fiecărei femei, dorim să aducem în fața publicului mari artiști, dar si pe copiii novăcenilor, membri ai Ansamblului Folcloric ”Nedeia”, spune primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.