Încă o handbalistă de la CSM și-a prelungit contractul

0
317

Florența Ilie va rămâne în orașul lui Brâncuși pentru încă două sezoane. Extrema dreaptă a ales să-și prelungească înțelegerea cu CSM Târgu Jiu. Handbalista a promovat cu trupa gorjeană în primul eșalon și are ambiții mari în continuare. Ea se alătură unui grup important de jucătoare care a semnat noi contracte cu formația alb-albastră. Este vorba despre Ekaterina Dzhukeva(portar), Ana Ciolan (pivot), Alexandra Gavrilă (centru) și Angela Pușcaș (centru).
“M-am acomodat foarte bine în familia CSM Târgu Jiu și sunt fericită să fac parte din acest proiect și în următoarele sezoane. Proiectul pe care-l avem și implicarea celor din jur m-au convins să semnez prelungirea. Am venit cu inima deschisă la această echipă, cu scopul promovării în Liga Florilor. Cu siguranță, mai am multe de demonstrat și faptul ca am semnat prelungirea este o motivație în plus și nu vreau să mă opresc doar la promovarea echipei în prima liga. Vreau ca, împreună cu colegele mele, cu staff-ul tehnic și toți cei implicați la echipă, să facem lucruri frumoase și să avem și performanțe la nivelul primului eșalon handbalistic al țării”, a declarat Florența pentru site-ul oficial al clubului.

Extrema CSM-ului a mai spus că s-a simțit atașată de oraș încă din primele zile petrecute aici. Ilie a vorbit și despre prima parte a sezonului, una peste așteptări pentru iubitorii handbalului din Târgu Jiu.
“Am avut un tur de campionat foarte bun pentru o echipă nou-promovată, dar nu ne oprim aici. Mai avem multe arătat, pentru că avem la Târgu Jiu o echipă care are dorința de a face performanță. Secretul din spatele acestor evoluții pe care le-am avut este multă muncă. Mă simt ca acasă și cred că se vede acest lucru. Din prima zi m-am simțit acasă! Sunt recunoscătoare oamenilor care au încredere în mine și le mulțumesc pe această cale. Cel mai mult îmi place că este un oraș liniștit”.
Următorul joc de acasă al formației CSM Târgu Jiu se anunță unul extrem de antrenant. Cristina Neagu și compania vin în Sala Sporturilor. Meciul cu CSM București se dispută miercuri, 8 februarie, de la ora 18.00, iar oficialii gazdelor au pus deja în vânzare biletele pentru această confruntare
“Jucăm contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat și din Europa, îmi doresc ca la ora meciului să ne ridicam la nivelul adversarului și să le oferim spectatorilor noștri minunați un meci pe care sa-l trăiască la intensitate maxima ca și celelalte partide. Îmi doresc sa avem o sală plina și o atmosferă pe măsură”, mai spus Florența Ilie.
În vârstă de 26 de ani, fosta internațională de tineret a venit la CSM Târgu Jiu spre finalul anului 2021, după ce mai jucase în Liga Florilor pentru HCM Slobozia și U Cluj Napoca.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.