Romanescu: Lucrările la Casa de Cultură se vor finaliza până în 2024

0
64

Secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării, Victor Banța, susține că va fi reziliat contractul privind reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu. Edilul Marcel Romanescu l-a contrazis și a ținut să explice că lucrurile nu sunt atât de grave.

Banța susține că lucrările de construire nu vor putea începe deoarece documentația realizată de Primăria Târgu Jiu a fost incompletă și mult diferită față de realitatea pe care proiectantul de specialitate a găsit-o la fața locului. Mai exact, multe din lucrările ce trebuie realizate la Casa de Cultură nu au fost incluse în proiect, fapt ce a dus la o creștere cu peste 50% a valorii investiției. Astfel că, reprezentanții Ministerul Dezvoltării vor fi nevoiți să rezilieze contractul de lucrări, deoarece suma rezultată este prea mare. Romanescu a recunoscut că sumele necesare pentru realizarea acestui obiectiv au crescut, însă a dat asigurări că investiția va fi finalizată.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În plus, Victor Banța a spus că, în cel mai fericit caz, obiectivul ar putea fi finalizat în 3 ani. Edilul a ținut să-l contrazică și în această privință.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Aura Pîrvuleț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.