FCU, prima victorie împotriva Universității

0
63

FCU a câștigat pentru întâia oară meciul echipelor rivale din Craiova. Universitatea a fost învinsă cu 2-0, golurile venind la singurele șuturi pe poartă ale formației vizitatoare.
Ştiința a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, dar Nicolo Napoli a fost inspirat prin titularizarea lui Gurău. Portarul a scos șuturile lui Vătăjelu și Rivaldinho. Pe golkeeperul advers l-au testat și Baiaram sau Crețu, însă fără rezultat.
FCU a fost mai bună în partea secundă, când presiunea pusă pe adversar a dus la golurile lui Baeten (`51) și Ganea (`60). Mirel Rădoi a schimbat sistemul și i-a aruncat în luptă și pe Ivan, Roguljic sau Markovic, dar degeaba, tabela a rămas neschimbată.
A fost doar a cincea victorie a sezonului pentru echipa lui Adrian Mititelu, care a acumulat 19 puncte.
În schimb, juveții suferă vizibil. Nu au mai câștigat de patru jocuri oficiale.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-2 (0-0)

Universitatea: Lazar – Vătăjelu, Papp (65, Roguljic), Raul Silva, Mitrea, D. Benga (55, Ivan) – Al. Crețu, Căpățînă, Nistor – Rivaldinho (76, Cîmpanu), Baiaram (76, Markovic). Antrenor: Mirel Rădoi.

FCU: Gurău – R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen – D. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa (86, Grigore) – G. Ganea (66, Iancu). Antrenor: Nicolo Napoli.

FOTO: gds.ro (Razvan Pasarica/SPORT PICTURES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.