Gilortul, dezmembrată de Şimian!

0
216

Gilortul Târgu Cărbunești a suferit, sâmbătă, cea mai grea înfrângere din actualul sezon. Trupa condusă de Mario Găman și Bobi Staicu a fost umilită la Severin.
Viitorul Şimian s-a impus cu 5-0 și i-a dat pe gorjeni jos de pe locul trei. Etapa a 13-a s-a dovedit una cu ghinion pentru Gilortul, care a pierdut doi jucători importanți înainte de pauză. Dănăricu și Gheorghe au apărut pe teren doar în prima repriză, una în care mehedințenii au punctat exact când aveau nevoie. Stoenac (42′) și Hondorocu (45′) au dat golurile gazdelor, care au defilat și în partea secundă. Alte trei reușite au fost consemnate până la finalul partidei. Hodoroncu și Velici, ultimul cu o dublă, s-au asigurat că Şimianul s-a răzbunat cu vârf și îndesat după eșecul suferit în tur, scor 4-0. Echipa lui Găman și Staicu a căzut pe locul 4, iar în runda viitoare are meci cu “cunoștiințele” de la Filiași. Şi doljenii au încasat-o cu același scor de la Deva, 0-5 pe teren propriu, și au cedat fotoliul de lider.
Meciul se joacă pe Stadionul “Cristinel Răducan”, vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 14:00.

Viitorul Șimian – Gilortul Târgu Cărbunești 5-0 (2-0)

Stadion Municipal Drobeta Turnu-Severin
Au marcat: Marian Stoenac (42′), Mathias Hondorocu (45′, 67′), Gelu Velici (57′ – penalty, 69′)
Cartonașe galbene: Enache, Iorgulescu/Dogaru

Viitorul: Ciută – Lică, Song, Enache (80′ Drîngă), Hondorocu – Rupa, Poiană (cpt, 72′ Tărăbic), Toader (72′ Leca) – Trip (80′ Pâșlea), Stoenac, Velici (72′ Iorgulescu). Rezerve neutilizate: Neacșu – Dobre, Keita, Vlad. Antrenor: Relu Țurai.

Gilortul: Oprița – Croitoru, Gheorghe (46′ Istudor), Marina, Dogaru (58′ Bărănescu) – Oprișa (cpt), Dănăricu (32′ Boboc), Ciutică – Săulescu (58′ Avrămescu), Gîlcescu, Bucur (78′ Căldăraru). Rezerve neutilizate: Iuțalîm – Lazăr, Cornicioiu. Antrenor: Mario Găman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.