Se lucrează intens la parcul de lângă Coloană

0
64

Lucrările la parcul de lângă Coloana Infinitului, începute în luna aprilie, înaintează cu rapiditate. Investiția este realizată cu bani de la bugetul local și se ridică la valoarea de 1,8 milioane lei.
Potrivit proiectului, parcul va fi amenajat cu mobilier inteligent, în timp ce aleile pietonale vor avea un aspect plăcut pentru plimbările în aer liber. Spațiul care măsoară circa 2600 de mp a fost preluat de Primăria Municipiului Târgu Jiu printr-un act de donație.
“Lucrările la parcul din zona Coloanei Infinitului înaintează cu rapiditate. Este vorba despre terenul pe care municipiul Târgu Jiu l-a primit ca donație din partea doamnei Maria Banu Ertegun, cea care și-a manifestat dorința amenajării unei zone care să se integreze parcului de la Coloană. Este o investiție de la bugetul local, ce se bazează pe un spațiu verde generos, cu o alee din granit, bănci, dar și iluminat modern, bazat pe corpuri de iluminat de tip LED. Lucrările sunt executate de societatea Edilitara care amenajează o zonă care va pune în valoare Coloana Infinitului”, a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.