Liber la vizitarea bolnavilor internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

0
58
Reclame

Bolnavii internaţi în Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu pot fi vizitaţi de aparţinători de trei ori pe săptămână, cu respectarea anumitor condiţii. Accesul vizitatorilor este permis începând de astăzi.
Potrivit reprezentanților unității medicale, aparţinătorii au posibilitatea să-i viziteze pe bolnavi în zilele de miercuri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15:00 – 17:00. Durata vizitei va fi limitată la 10 minute.
„Facem precizarea că un singur aparținător al unui pacient are voie să viziteze bolnavul internat în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, iar într-un salon va fi permis accesul doar a câte două persoane venite în vizită la bolnavi.
De asemenea, vizitatorii vor primi echipament standard de protecție. La nivelul Secțiilor Pediatrie, Neonatologie, Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Pediatrică se va permite accesul unui aparținător doar în cazul în care copilul internat este neînsoțit”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții SJU Târgu Jiu.
Vor putea fi vizitați și pacienții critici COVID și Non-COVID, internați în secțiile ATI, zilnic, însă doar în anumite condiții și cu respectarea unor reguli.

Reclame

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.