Gorj: A demisionat din funcția de primar

0
80

Cristina Cilibiu a demisionat din funcția de primar al orașului Turceni. Aceasta a făcut anunțul chiar pe pagina sa de socializare.

Deocamdată nu se știu motivele reale pentru care Cristina Cilibiu a luat această decizie, însă, a declarat printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare că are nevoie de liniște.
”Sunt momente în viață în care trebuie să iei decizii, să alegi gândindu-te la ce vrei să faci sau să devii în viitor. Am mai avut parte de situații dificile în care a trebuit să aleg, iar tinerețea, dorința de a demonstra și de a realiza lucruri m-a făcut să aleg în consecinț!. Acum a venit timpul să aleg liniștea, sănătatea și familia ca prioritate în viață! Fără ele nu aș fi realizat nimic și nu m-aș putea bucura de nimic!. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de-a lungul anilor și să îmi cer iertare celor cărora le-am greșit. A fost o onoare să fiu primarul orașului Turceni, și pentru asta vă mulțumesc! Mulțumesc, Turceni! Rămâi cu bine! A ta, Cristina Cilibiu!”, a scris aceasta pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.