Secția de fotbal își completează echipa

0
2

Alți doi antrenori de fotbal au fost prezentanți, vineri, la CSM Târgu Jiu. Alin Poenaru (44 de ani) și Adrian Popescu (47 de ani) au semnat cu gruparea gorjeană.
Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport București, Poenaru se va ocupa de grupa de copii născuți în 2009.
“Mă săturasem să cresc copii până la 15 ani și după aceea să beneficieze de munca noastră cluburi din Severin, Craiova și alte centre de copii din țară, pentru că noi nu aveam ce să le oferim. Obiectivul principal este aducerea copiilor către sport, dezvoltarea lor într-un mediu sănătos și bineînțeles să îi ajutăm să își îndeplinească visul de a ajunge sportivi de performanță”, a declarat noul antrenor pentru site-ul oficial al formației gorjene.
Cu 20 de ani de experiență în sectorul juvenil, Poenaru activează la Centrul de Copii și Juniori de la Pandurii din 2014.
Și fostul pandur Adrian Popescu s-a alăturat echipei CSM Târgu Jiu. El va antrena Grupele 2010 și 2013. Din 2011 a activat la Centrul de Copii și Juniori Pandurii Târgu Jiu, iar din 2019, și până în prezent, la clubul privat Atomic Lions Târgu Jiu.
“Este fără îndoială o noua provocare pentru mine și sper să nu dezamăgesc. Mă bucur că suntem toți antrenorii tineri, dornici de a crește și a face performanță cu acești copii. De când activez ca antrenor m-am bazat pe niște principii de la care nu mă abat. Cer respect, disciplină, seriozitate și foarte multă muncă. Dacă cei care vin la fotbal respectă aceste reguli, le promit că vor face performanță”.
Ca fotbalist, Adrian Popescu are 45 de meciuri în Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.