Luna august- luna creșterii taxelor și impozitelor

0
51
Reclame

Luna august a început cu măriri de taxe și impozite, iar asta înseamnă că românii vor începe să plătească din ce în ce mai mult. Această situație a apărut, deși, în urmă cu doar câteva luni, guvernanții anunțau că nu o să existe nicio mărire de taxe și impozite.

Reclame

Se pare că informațiile transmise de aceștia la începutul anului, au fost uitate în prezent, când de la 1 august, au fost făcute aceste majorări. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, este revoltat de ceea ce se întâmplă și consideră că, potrivit unei vorbe din moși-strămoși, ”poporul a fost mințit cu televizorul”.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP GORJ:

De asemenea, una dintre cele mai controversate măsuri din august se referă la contribuţiile part time, care sunt acum calculate cel puţin la nivelul unui salariu minim. Această măsura nu va face altceva decât să îngreuneze și mai mult traiul românilor, mai adaugă Dan Ilie Morega.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP GORJ:

Situația este din ce în ce mai incertă privind traiul românilor și asta doar din cauza declarațiilor în contradictoriu ale guvernanților. Atât președintele României , Klaus Iohannis, cât și premierul Nicolae Ciucă și nu în ultimul rând, Marcel Ciolacu, liderul PSD, declarau la începutul anului că nu o să existe niciun fel de majorare a taxelor și impozitelor.

Toate aceste măsuri vin deoarece Guvernul speră să mai compenseze din cheltuielile uriașe făcute pe pachetele sociale pentru categoriile vulnerabile..
Modificările vizează:
1. Impozitarea veniturilor din jocuri de noroc –
2. Limitarea aplicării facilităților fiscale în construcții, sectorul agricol și alimentar
3. Accize
4. Supraimpozitarea contractelor part time

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.