Nervi și acuze după ce membrii APP au fost evacuați din sediul deținut de PNŢCD

0
102

Reprezentanții Alianţei pentru Patrie sunt nevoiți să își caute un alt sediu. Formațiunea politică subînchiriase spațiul de la filiala județeană PNŢCD, care nu mai plătise chiria din 2014.
Executorul judecătoresc a venit, marţi dimineață, însoţit de poliţişti şi jandarmi, pentru a pune în aplicare ordinul de evacuare. Acolo i-a găsit pe membrii APP, cei din urmă fiind revoltați de modul în care sunt tratați. Spaţiul aparține societății Edilitara Public, iar datoria pe care o are PNŢCD-ul este de aproximativ 50.000 de lei. În schimb, reprezentanții APP susțin că între cele două partide există o colaborare la nivel naţional, iar ei suportă doar plata utilităților.
Evacuarea s-a făcut într-o manieră neortodoxă, iar membrii formațiuni politice ar fi trebuit înștiințati, a declarat Ion Tudor, președinte executiv APP Gorj.
Ion Tudor, președinte executiv APP Gorj

Declarația lui Ion Tudor nu are acoperire, în opinia lui Marcel Romanescu, care a declarat că PNȚCD nici nu avea dreptul să subînchirieze. O înțelegere verbală nu ține loc de contract între părți, a mai spus primarul din Târgu Jiu
Marcel Romanescu, primar municipiul Târgu Jiu

Autoritățile locale iau în calcul acum mai multe variante, inclusiv mutarea Galeriilor Municipale de Artă în fostul spațiu deținut de PNȚCD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.