Propaganda lui GUTĂU seamănă cu o BĂȘICUȚĂ DEZUMFLATĂ

0
578

După ce a încercat să zgâlțâie din toate încheieturile clanțele de la ușile PSD și PNL –dar ăștia s-au încăpățânat să nu-l primească sub nicio formă, cunoscându-i adevărata valoare! – primarul Mircia Gutău s-a apucat de propagandă politică.

Zis și făcut! A pregătit pe îndeletelea o crâșmă pentru o așa-zisă reuniune politică, a strâns cu chiu – cu vai vreo câțiva membrii PER, a aruncat în străchini un aperitiv, câteva chifle, o mână de prăjituri și gata! să înceapă chiolhanul politic și să îi dea cox la mașinăria de propagandă politică.

Pfuah!… Însă, surpriză! Totul a fost un mare fâs și rabla a picat în bot!

Marea operațiune politică ce ar fi trebuit să impresioneze până la lacrimi PSD-ul și PNL-ul la Vâlcea a fost urmată doar de vreo câțiva gușteri din presa locală care s-au dus după fentă, din obișnuință. Ceilalți nici măcar nu au luat în calcul șușaneaua triumfalistă.

Probabil că efemerul primar s-a lăsat inspirat în acțiunea sa de mișcările de forță făcute de PSD și Rădulescu prin intermediul cărora prezintă în mod constant întâlniri și adeziuni de noi membri la partid, dar și de cei de la PNL care și-au consolidat baza partidului în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă prin demersurile sale Gutău le face insistent cu ochiul, PSD și PNL îl ignoră total pentru alegerile din 2024. Marea sa spaimă este că nu se va mai repeta istoria din 2020 atunci când PSD nu a pus candidat la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și l-a susținut pe candidatul PER.Însă, rezultatul la alegerile viitoare e unul cât se poate de previzibil: adio, mandat de primar!

Așa se face că atunci când nu mai ai conjuncturi sau emoții de exploatat îți apare adevărata valoare electorală pe care o reprezinți.

Valoarea politică a lui Mircia Gutău s-a văzut cu certitudine la alegerile parlamentare din 2020 atunci când a susținut candidații PMP la Vâlcea: 4,63% la Senat și 5,08% la Camera Deputaților. Fapte, nu vorbe!

Cu asemenea scoruri electorale nu mai pot fi păcăliți nici cei de la PSD și nici cei de la PNL!

Pe pagina domniei sale de Facebook dispar ca prin minune mesajele critice sau întrebările incomode de la cei care, poate, l-au votat. În schimb sunt prezente doar mesajele de felicitări ale ”fanilor activi” și osanale la adresa tovarășului ocârmuitor de la Primăria Râmnicu Vâlcea.

După ce ne-am aruncat un ochi și pe pagina PER Vâlcea, am văzut că acolo ultima postare este făcută în data de 28 mai, adică în urmă cu mai bine de o lună. Dar acum – țineți-vă bine!- organizația de femei PER Râmnicu Vâlcea are ultima postare făcută în data de –Atenție!- 30 noiembrie 2020.

Pentru cei care nu s-au lămurit încă suficient, haideți să vedem ce cuvinte siropoase folosea ieri Gutău despre PER într-o postare pe Facebook: ”Implicare civică, patriotism, politici publice în interesul cetățeanului, libertate de exprimare, egalitate de șanse, responsabilitate față de natură și de noi înșine, acestea sunt liniile majore ce definesc ideologia PER, valori în care s-au regăsit și noii noștri colegi”. Orice alte vorbe sunt de prisos! Cam atât despre respectul lui Gutău pentru PER, partidul pe care mimează că l-ar reprezenta, dar și pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea.

Acestea sunt faptele! Concluziile le trageți dumneavoastră singuri din toate cele prezentate mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.