Romanescu îi răspunde lui Berca: „Dacă aș fi în locul lui, m-aș retrage din politică!”

0
64

Edilul liberal Marcel Romanescu a reacționat dur după ce consilierul județean PNL, Eduard Berca, l-a acuzat că, în ultimii ani, nu a participat la ședințele organizației. Primarul spune că, dacă ar fi în locul lui Berca, s-ar retrage din politică.
Situația din cadrul organizației județene a PNL Gorj este una incertă. A fost desemnată o comisie care va face o analiză și, în decurs de 30 de zile, va decide cine va fi președinte. Printre numele vehiculate pentru această funcție se află și Marcel Romanescu, fapt ce pare că l-a deranjat pe Eduard Berca care este de părere că primarul nu este îndreptățit să ocupe acest post. Cel din urmă spune că, de ani buni, Romanescu nu se mai prezintă la întâlnirile BPJ-ului. În replică, primarul liberal a declarat că rezultatele politice nu îl recomandă pe Berca să-și dea cu părerea, iar structura județeană nu se ghida după criterii de performanță.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Cât despre faptul că n-a participat al ședințele partidului, primarul Romanescu spune că a refuzat acest lucru pentru că avea impresia că se prezintă în fața unui pluton de execuție.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.