Baschetbalistul Mihnea Vlaicu, convocat la echipa naţională

0
75

Baschetbalistul Mihnea Vlaicu a fost calificat şi, totodată, convocat la naționala de baschet U16 a României. Tânărul sportiv va participa alături de tricolori la o competiţie sportivă inedită care se va desfăşura în Bulgaria.Acesta s-a transferat în urmă cu puţin timp la Știința București.

Mihnea Vlaicu este fiul preşedintelui Asociației Județene de Baschet Gorj şi comisar FRB, Marius Vlaicu. Tatăl său este mândru de realizările propriului fiu și a declarat că Mihnea a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel.
Marius Vlaicu, preşedintele Asociației Județene de Baschet Gorj:

Acesta mai spune că și-ar fi dorit ca Mihnea să rămână să joace la Târgu Jiu, însă este conștient că dacă nu s-ar fi transferat la București nu ar fi avut posibilitatea să facă performantă.
Marius Vlaicu, preşedintele Asociației Județene de Baschet Gorj:

Marius Vlaicu a avut și un mesaj pentru cei care pregătesc tinerii sportivi din Târgu Jiu, dar și din întreg județul Gorj.
Marius Vlaicu, preşedintele Asociației Județene de Baschet Gorj:

Competiția va avea loc la Sofia, în perioada 12-20 august 2022. Prezența sportivilor se va face la Complexul Olimpic Izvorani, în data de 16 iunie, iar jucătorii vor intra în pregătirea centralizată pe 21 iunie. Mihnea Vlaicu s-a transferat la formația Știința București în vara anului 2021. Mihnea împlinește 16 ani în luna iulie.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.