Liderii de organizații județene ale UNPR, la întâlnire cu Gabriel Oprea

0
71

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, s-a întâlnit cu președinții organizațiilor județene ale partidului. Discuțiile au vizat situația politică și economică a țării.
Un alt subiect important a fost reprezentat de războiul dus de Rusia în Ucraina și efectele sale în plan regional și internațional.
„UNPR apreciază că, în această perioadă de mari frământări, guvernul, condus de premierul Nicolae Ciucă, trebuie să cântărească bine deciziile care privesc politica externă și să acționeze cu prudență, în direcția asigurării securității naționale.Totodată, este necesar ca Executivul să vină în sprijinul populației cu măsuri consistente, pentru a se depăși cu bine dificultățile aduse de războiul de la granițele țării.Considerăm că actuala coaliție de guvernare este oportună și necesară în acest context și are instrumentele și capacitatea să gestioneze această criză generalizată. De aceea, Uniunea Naținală pentru Progresul României sprijină coaliția de guvernare”, se arată în comunicatul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.