Condescu îl acuză pe Oprea de posibilul faliment al Pandurilor! Iordănescu, despre “numirile” politice: Cine spune asta, îmi aduce un afront

0
718

Omul care a condus Pandurii Târgu-Jiu timp de 11 ani, Marin Condescu, îi cere fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, printr-o scrisoare deschisă, să-și asume posibilul faliment al echipei de fotbal. În opinia lui Condescu, Oprea se face “vinovat” de instalarea la Pandurii a cuplului Edward Iordănescu – Narcis Răducan.
Actualul creditor al clubului sugerează că antrenorul Iordănescu și președintele Răducan au fost impuși la echipa din Târgu Jiu pe criterii politice, având salarii exorbitante. Potrivit documentului, lunar, cei doi încasau aproximativ 50.000 de euro. Acum, Narcis Răducan și Edward Iordănescu cer falimentul Pandurilor, susține Condescu, fapt ce, împreună cu contestațiile făcute la ANAF, au oprit plățile către ceilalți creditori.
Pe 31 martie 2022, instanța ar putea declara falimentul, dacă nu se face dovada achitării de către club a sumelor datorate către creditori.
Recent, foștii jucători Răzvan Stanca, Mihai Răduț sau Lucian Sânmărtean au renunțat la 25% din drepturi pentru a sprijini demersul Pandurilor.
Pe de altă parte, proaspăt instalat la cârma naționalei de fotbal a României, antrenorul Edward Iordănescu a declarat că nu a fost niciodată numit în vreo funcție pe criterii politice.
Edward Iordănescu, antrenor România

Marin Condescu îl sfătuiește pe Gabriel Oprea, la finalul scristorii, să nu mai facă recomandări în fotbal pe baza prieteniei cu fostul selecționer Anghel Iordănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.