Comuna Runcu, investiții de milioane de euro

0
273

Anul 2022 pare a fi un an plin de proiecte inedite care vor fi puse in aplicare in comuna gorjeana Runcu. Adi Cimpeanu, primarul comunei, spune că urmeaza o perioada in care se va lucra intens in toata comuna pentru ca oamenii sa nu mai beneficieze de traficul greu si sa aiba parte de tot ce isi doresc privind conditiile de trai din Runcu.
În Runcu, anul acesta, se vor realiza investiții de milioane de euro. Vor începe lucrările la construcţia mai multor străzi în diferite sate ale comunei şi se va continua alimentarea cu apă. Investiţii vor fi făcute şi pentru reabilitarea unor lăcaşe de cult, cămine culturale şi şcoli.
Adi Cîmpeanu, primar Runcu:

De asemenea, acesta mai spune că își dorește să fie realizat un teren de sport pentru tinerii din localitate, dar și construirea unui nou sediu al primăriei.
Adi Cîmpeanu, primar Runcu:

Cu un buget de 50 de miliarde de lei, Programul Anghel Saligny se va desfășura în perioada 2021-2028 și va finanța proiecte ale comunităților locale vizând alimentări cu apă și stații de tratare a apei, sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, drumuri județene, locale și comunal, poduri, podețe și sisteme de distribuție a gazelor naturale și a racordului la sistemul de transport al gazelor naturale, conform ordonanței de înființare a programului redactate de Guvern.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.